Politika privatnosti

Rcc Electronics doo, vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti.

Obvezujemo se da ćemo štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće iskustvo korišćenja naše web stranice.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam: ime pravnog ili fizičkog lica lica, ime i prezime kontakt osobe, adresa, PIB, E-mail, telefon, broj telefaxa. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine i isporučimo željenurobu.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, te omogućili jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe!

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Rcc Electronics d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje RCC Electronics doo  koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike zaštite privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika zaštite privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom aplikacije potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Odlučite li iskoristiti neku od usluga koje nudimo, nužno je da nam ostavite lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da vam obezbedimo traženo. Tražimo samo informacije koje su nužne kako bismo što bolje realizovali vaš zahtev.

Hvala na ukazanom poverenju!